Schapendoes.nl Nieuws Twee studies opgestart rondom hartproblemen bij Schapendoezen

Twee studies opgestart rondom hartproblemen bij Schapendoezen

Via Mariska Meerveld (van Ons Vrolijk Doesje) heeft Dr. Santarelli, PhD  veterinair cardiologe aan de Universiteit van Utrecht, contact opgenomen met de VNS over mogelijk op te starten onderzoeken naar hartproblemen bij  Schapendoezen. Na een gesprek en uitgebreid mailcontact heeft het bestuur van de VNS haar medewerking aan twee studies toegezegd. In de ALV van 25 maart hebben we de studies toegelicht en er is een nieuwsbrief verstuurd in binnen- en buitenland. U kunt deze hier terugonder vinden. Op de pagina’s Gezondheid zullen we een aparte pagina bij gaan houden over de studies.

Wilt u meer informatie, meedoen met uw Schapendoes of een donatie storten voor dit onderzoek? Neem contact op: populatiebeleid@schapendoes.nl

Nieuwsbrief PDA

Newsletter PDA Study