Schapendoes.nl Nieuws Pippa beste veteraan bij De Nationale 2023!

Pippa beste veteraan bij De Nationale 2023!

Gisteren werd Pippa Pepper van ’t Geuzenheim de Beste Veteraan bij De Nationale 2023 in Utrecht. Gefeliciteerd fokker/eigenaar Jeannette de Geus en handler Marjolein van den Broeke. Het was een prachtige, warme dag op een geweldig terrein, waar ons cultureel erfgoed goed werd gepromoot: een exclusieve show voor alleen de Nederlandse Rassen. We zijn een beetje jaloers op de grote inschrijvingsaantallen van de Saarlooswolfhonden, Hollandse Herders en Stabijs (er waren in totaal 221 deelnemers) maar hebben genoten van de 12 Schapendoezen die mee deden en zijn super trots dat Pippa er als beste veteraan uit kwam. Goede reclame voor de Schapendoes. Volgend jaar is de show op 15 juni, noteer de datum alvast in uw agenda en kom met ons genieten van een geweldige dag.